Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Arsenal zainteresiran za dva igrača iz Premier lige

U sjeni utakmice Hrvatske i Nizozemske sinoć se na nogometnom tržištu dogodilo puno toga. Kao i prethodnih dana ekipa Ofenzive donosi vam sve najzanimljivije s nogometnog Mercata.

Newcastle zainteresiran za Nicola Barellu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao iz vedra neba, jučer se pojavila informacija kako je Nicolò Barella prvi na popisu želja Newcastlea koji traži pojačanja za iduću sezonu u kojoj će nakon 20 godina ponovno zaigrati u Ligi prvaka.

No, kako javlja Fabrizio Romano cijena od 50 milijuna eura koja se prvotno pojavila je dosta ispod onoga što Inter traži za Talijana.

Manchester United poslao ponudu za Masona Mounta

Mason Mount je na izlaznim vratima iz Chelseaja, a kao glavni kandidat za iduću destinaciju nameće se Manchester United koji je ozbiljno zaigrao za mladog Engleza.

Klub iz Manchestera ponudio je 40 milijuna eura, no Chelsea je to odbio. Sada se čeka nova ponuda Manchester Uniteda koji želi Mounta na Old Traffordu.

Arsenal zainteresiran za Kai Havertza i Declana Ricea

Nakon odlične sezone u kojoj su bili glavni konkurent Manchester Cityju, Arsenal traži pojačanja kojima bi uspio izdržati cijelu sezonu borbe za titulu. Kao dva igrača koji su na vrhu želja spominju se Declan Rice i Kai Havertz.

Arsenal je već poslao službenu ponudu za Ricea, dok za Havertza pregovaraju s Chelseajem oko cijene. Havertz je prvotno bio meta Real Madrida koji je odustao zbog prevelike cijene za njemačkog napadača.

Kalidou Koulibaly pred odlaskom u Inter

Nakon što je ove zime u Chelsea stiglo jako puno novih igrača, bilo je za očekivati kako će na ljeto dio njih napustiti klub.

Jedan od njih je i Kalidou Koulibaly za kojeg je zainteresiran finalist Lige prvaka Inter. Službene ponude još nema, no interes Intera za Senegalca je velik.

Komentari

Povezano