Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

As: Real Madrid u Rodriju vidi zamjenu za Kroosa i sprema veliki transfer

Kako piše As, Real Madrid već planira sezonu 2025.-26. i sprema se ojačati momčad, fokusirajući se na dolazak Rodrija iz Manchester Cityja. Ovaj španjolski veznjak, koji je nedavno proglašen MVP-jem Europskog prvenstva, smatra se idealnom zamjenom za Toni Kroosa, čiji odlazak osjetno utječe na stil igre Reala.

Rodri bi mogao biti ključni igrač u novoj generaciji Reala, a njegov transfer procjenjuje se na oko 130 milijuna eura, slično kao onaj Judea Bellinghama. Španjolac razmatra dvije opcije: ostanak u Cityju ili odlazak u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid pažljivo planira budućnost, uzimajući u obzir moguće promjene u sastavu, uključujući odlazak Luke Modrića. Modrićev broj 10 mogao bi pripasti Kylianu Mbappéu, dok bi Rodri nosio svoj omiljeni broj 16, što bi dodatno pojačalo španjolsku prisutnost u ekipi. Ovaj bi potez značajno ojačao vezni red Reala, koji bi u budućnosti mogao uključivati igrače poput Camavinge, Valverdea, Bellinghama i Gülera.

Madriđani ne žure s odlukama, već namjeravaju pričekati kraj ove sezone, kada će sve biti jasnije. Rodri se, osim što razmišlja o mogućnosti ostanka u Cityju uz potencijalno povećanje plaće, sve više naginje povratku u rodni grad i sudjelovanju u velikom projektu koji Madrid gradi za nadolazeće godine.

Real Madrid već razmatra financijski okvir transfera, svjestan da bi mogao dosegnuti visoku cijenu, no vjeruju da bi Rodri bio ključni dodatak njihovoj ekipi. Ovaj razvoj događaja nagovještava vrlo zanimljivu 2025. godinu za Real Madrid, koja bi mogla donijeti velike promjene i dodatno ojačati njihovu momčad za buduće izazove.

Komentari

Povezano