Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Asanovićev sin potpisao za Torcidu te s 31 godinom započeo futsal karijeru

Posljednjih dana je prometno u MNK Torcidi koja je dovela nekoliko pojačanja. Ono koje se najviše ističe je Antonio Asanović. Antonio je sin „vatrenog lakta“ Aljoše Asanovića te je do sada igrao „veliki“ nogomet.

Igrao je na poziciji stopera te mu je posljednji angažman bio u Šibeniku kada je u sezoni 2021./2022. upisao šest nastupa u HNL-u. Sada će se s 31 godinom po prvi put okušati u futsalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonio je igrač bogatog nogometnog iskustva (igrao u Grčkoj, Švicarskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj). Na poziv našeg predsjednika Marija Grubića Kule odlučio se okušati u futsalu i pomoći Torcidi koja je oslabljena odlaskom stožernih igrača Trivkovića i Kuzmanića. Već na prvim treninzima vidi se da se Asan dobro snalazi i na parketu te će sigurno biti pravo osvježenje u crveno plavom dresu.

Izvor: MNK Torcida

S ovim transferom ćemo djelomično dobiti odgovor na vječito pitanje kako bi se nogometaši snašli na futsal terenima. Torcida se prošle godine vratila u prvi rang hrvatskog futsala te su završili na 9. mjestu zbog kojeg su morali igrati ligu za opstanak s još tri drugoligaša. Torcida je uspješno odradila borbu za opstanak te će iduće sezone također igrati u prvoj ligi koja počinje na jesen.

Komentari

Povezano