Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

ASAP Rocky želi kupiti engleskog niželigaša

A$AP Rocky je jedan od najpopularnijih američkih repera koji se probio na scenu početkom prošlog desetljeća. 36-godišnjak je najavio da bi uskoro trebao objaviti dugoiščekivani album “Don’t Be Dumb” što bi mu bio prvi album nakon šest godina. U međuvremenu je dosta bio uključen u svijet mode, a sada izgleda da će uskočiti i u nogometni svijet.

Kako prenose engleski mediji, Rocky je dio investicijske grupe koja želi otkupiti Tranmer Roverse. Riječ je o klubu koji igra u četvrtom rangu engleskog nogometa te su trenutno na 16. mjestu u League Two. Investicijsku grupu predvodi poznati odvjetnik Joe Tacopina te oni žele kupiti 80% dionica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji prenose da im je cilj od kluba napraviti priču usporedivu kao što se dogodila u Wrexhamu te bi i oni pokrenili dokumentarni serijal. Oko cijele sitaucije se oglasio i jedan od vlasnika Tranmer Roversa Mark Palios koji je rekao da želi klub prodati ASAP (as soon as possible, što prije) i tako dao naslutiti da bi američki reper i njegova grupa uskoro mogli postati vlasnici.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano