Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Astana i Ballkani remijem gurnuli Dinamo na posljednje mjesto

Bogati europski nogometni dan otvoren je u Kazahstanu gdje su snage odmjerili Astana i Ballkani. Bila je to važna utakmica i za zagrebački Dinamo u kontekstu prolaska skupine. U prošlom je kolu Astana na gostujućem terenu svladala Ballkani te su htjeli to povezati i s domaćom pobjedom. Na kraju je u tvrdoj utakmici završilo bez golova.

Prvih pola sata utakmice prošlo je bez ikakvih događanja. Gosti s Kosova su imali nešto više posjeda, ali nisu to uspjeli pretvoriti u konkretne prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred sam kraj poluvremena Astana se ohrabrila i nekoliko puta zaprijetila. Prijetnje su većinom dolazile nakon prekida gdje su Aleksa Amanović i Aleksandr Marochkin ozbiljno zaprijetili.

Početak drugog dijela nam je ponovno pružio jako malo prilika. To se promijenilo u posljednjih dvadesetak minuta kada je Ballkani krenuo ozbiljno prijetiti.

Najbliže golu gosti su dva puta došli preko Nazmi Gripshija. Prvi puta je u 72. minuti je njegov udarac s ruba kaznenog prostora prohujao malo pored gola. Deset minuta kasnije je izbio sam pred hrvatskog vratara Josipa Čondrića koji je sjajnom obranom sačuvao bod svojoj ekipi.

Skoro je Astana u 93. minuti došla do pobjede. Nakon kornera je nečuvan ostao Marin Tomasov koji puca malo pored gola.

To je bila posljednja prilika u susretu koji je na kraju završio najgorim rezultatom za neutralne gledatelje. Ovim rezultatom nijedna ekipa ne može biti pretjerano zadovoljna jer su propustili priliku napraviti ogroman korak prema prolasku skupine.

Komentari

Povezano