Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Astana i Dinamo Tbilisi odigrali bez pobjednika

U dvoboju potencijalnih Dinamovih protivnika u prvom pretkolu sastali su se Astana i Dinamo Tbilsi. U utakmici dosta slabog ritma na kraju nije bilo pobjednika i završilo je 1:1.

Domaćini su bolje ušli u dvoboj i u 11. minuti zasluženo poveli. Nakon greške obrane gostiju iz Gruzije Yan Vorogovskiy je dao loptu za Abata Aymbetova koji šalje loptu kroz noge vratara Giorgija Lorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduću priliku Astana je imala u 40. minuti. Tada je bivši igrač Hajduka i Rijeke Marin Tomasov ostao nečuvan u kaznenom prostoru, ali je njegov udarac završio na stativi.

Pred kraj poluvremena sreća je okrenula leđa gostima. Imran Oulad Omar je odlično pucao po golu s ruba šesnaesterca, no izjednačenju se ispriječila stativa.

Uspjela je Astana tako s minimalnom prednosti otići na predah. Domaćini iz Kazahstana nakon početne inicijative nisu previše pokazali te su lako mogli ostati bez prednosti prije poluvremena.

Ono što nisu uspjeli krajem poluvremena, gosti iz Tbilsija uspjeli su u 57. minuti. Ponovno je Omar pucao s ruba šesnaesterca, a ovoga puta je Josip Čondrić njegov udarac odbio u stativu. Ipak, na odbijancu je prvi bio mladi Gabriel Sigua koji iz neposredne blizine posprema loptu u mrežu za 1:1.

Nakon izjednačenja ritam utakmice je pao i dugo nije bilo pravih prilika. Astana je imala posjed i dominaciju, ali nisu pronalazili rješenja za dupli blok Dinama.

Do kraja utakmice se nije puno promijenilo i ostalo je 1:1. Ova utakmica nam je potvrdila kako će zagrebački Dinamo biti veliki favorit neovisno o tome tko od ova dva kluba prođe dalje u uzvratu za sedam dana.

Komentari

Povezano