Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Aston Martin poslao ponudu Neweyju

Red Bullov je tehnički direktor Adrian Newey dobio ponudu Aston Martina, piše Autosport. Riječ je o značajnoj novčanoj ponudi Lawrencea Strolla, kanadskog milijardera iza britanske momčadi.

Nakon što je u Aston Martin instalirao vlastitog sina Lancea, otac Stroll nije stao s ulaganjima. Potpisao je legendu sporta Fernanda Alonsa, a nedavno su počeli radovi i na novom zračnom tunelu. Eventualno dovođenje Neweyja, jednog od najznačajnijih inženjera u povijesti sporta, u potpunosti bi smanjilo razlike između vodećih konstruktora Red Bulla, Ferrarija, Mercedesa te Astona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Newey je tek prošle godine produžio svoj ugovor s Red Bullom, a momčadi je vjeran sve od 2005. godine otkad ih je poveo u dvije dominantne ere predvođene Sebastianom Vettelom, odnosno Maxom Verstappenom.

Autosport također navodi kako je ponuda Lawrencea Strolla jednaka ugovorima nekih od najplaćenijih vozača, što bi lako moglo navesti Neweyja na predomišljanje uzimajući u obzir recentne “potrese” među upravljačkom strukturom Red Bulla.

Komentari

Povezano