Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Aston Villa i Manchester United bez pogodaka na Villa Parku

Sedmo kolo engleskog Premiershipa odigralo se između Aston Ville i Manchester Uniteda. Konačni rezultat bio je 0:0.

Prvu dobru priliku imao je Marcus Rashford u petoj minuti. Nakon solo prodora pucao je s ruba kaznenog prostora po sredini gola, no Emiliano Martinez je odlično reagirao. Pokušali su i domaćini u osmoj minuti kada je Morgan Rogers primio dobru loptu, no prohujala je desno od gola. U 20. minuti Jaden Philogene je sam prošao gostujuću obranu, pucao s ruba šesnaesterca, ali nije bio dovoljno precizan te je promašio okvir gola. U 39. minuti Alejandro Garnacho je pucao s poludistance prema unutrašnjosti lijeve stative, no Martinezovi refleksi su bili brži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu u 49. minuti zaprijetio je još jednom Rashford s ruba šesnaesterca, ali pokušaj pod prečku je lijepo obranio Martinez. U 56. minuti Youri Tielemans je zaprijetio iz obećavajuće pozicije, ali je Andre Onana odlično reagirao. Dvije minute nakon pokušao je i Ollie Watkins iz neposredne blizine, no poslao je loptu visoko iznad gola.

U 68. Bruno Fernandes je odlično izveo slobodnjak, no pogodio je prečku. U 77. minuti Antony je snažno pucao u lijevu stranu gola, ali Martinez još jednom čuva domaću mrežu. U petoj minuti nadoknade Jonny Evans je pucao glavom u šesnaestercu nakon kornera, no lopta je prošla lijevo od gola.

Utakmica u kojoj su obje momčadi mogle osvojiti tri boda, ali Martinezov odličan golmanski nastup i nedostatak sreće s obje strane su rezultirale podjelom bodova.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano