Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Aston Villa jednom nogom u Konferencijskoj ligi

Odigrane su dvije utakmice play-offa za Konferencijsku ligu, ona između Spartak Trnave i Dnipra te javnosti nešto zanimljivija između Hiberniana i Aston Ville.

I dok je utakmica Spartaka i Dnipra bila tvrda i napeta, što sugeriraju i činjenice da smo u već u prvom poluvremenu vidjeli četiri žuta kartona i jedan crveni te konačni rezultat od 1:1, Aston Villa je razbila Hibernian sa svojom najjačom postavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su Everton razbili s 4:0, Aston Villa je odlučila ne rotirati previše tu momčad pa su tako na gostovanju kod Hiberniana od prve minuta istrčali njihovi najjači igrači kako upitnika o prolasku dalje ne bi bilo.

Svoj prvi službeni pogodak ove sezone je upisao Ollie Watkins kada je u 17. minuti zabio na asistenciju Lucasa Dignea, a u 33. je zabio i drugi kada mu je asistirao Diego Carlos. Digne je bio po drugi put asistent u 33. minuti kada je zabio Leon Bailey.

Svoj treći pogodak na utakmici je Watkins postigao još jednom na asistenciju Dignea. Igrala se 48. minuta kada je Villa povela 4:0, a navijači Hiberniana su počeli odlaziti sa stadiona. Douglas Luiz je u 74. minuti zaključio priču pogotkom s bijele točke za konačnu pobjedu Ville nad škotskom ekipom rezultatom 5:0.

Komentari

Povezano