Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Aston Villa zagrizla za igrača Reala, Brighton pronašao zamjenu za Mac Allistera

Svakoga dana na Ofenzivi možete pratiti sve najnovije vijesti iz svijeta nogometnih transfera. Kalendarski ljeto još nije ni počelo, a već sada je sve prepuno glasina o tome koji igrač prelazi u koji klub.

Od zanimljivih razvoja na tržištu danas izdvajamo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joao Felix, mladi Portugalac koji je drugi dio sezone proveo na posudbi u Chelseaju, prema svemu sudeći neće tamo ostati i iduće sezone. Prva je to velika odluka Mauricia Pochettina na klupi novoga kluba.

Aston Villa je zagrizla za usluge španjolskog veznjaka Marca Asensia. Prema svemu sudeći, za Asensia je zainteresirano još nekoliko europskih velikana, ali još se ne zna za što će se Asensio odlučiti. Podsjetimo, njemu ugovor s Realom ističe 1.6. i nakon toga je slobodan birati gdje će nastaviti svoju karijeru.

Nakon samo jedne sezone u Juventusu, Dušan Vlahović je ponovno meta europskih velikana. Kao klub koji je najviše interesiran spominje se Bayern kojeg trenira Thomas Tuchel kojemu se jako sviđa Vlahović. Spominje se interes Manchester Uniteda i Chelseaja, ali sve je na Juventusu jer Vlahović s njima ima ugovor do 30.6.2026.

Mahmoud Dahoud kao slobodan igrač prelazi iz Borussije Dortmund u Brighton. Dahoud bi trebao potpisati ugovor do ljeta 2027., a Brighton ga vidi kao zamjenu za Alexisa Mac Allistera koji će ubrzo napustiti klub. Pored nekoliko opcija koje je imao, Dahoud je izabrao Brighton zbog, kako kaže, uloženog truda i načina igre koje je vidio u tom klubu.

Milan i Chelsea završavaju pregovore oko transfera Rubena Loftusa-Cheeka. Optimizam vlada u oba tabora što se tiče zaključivanja ovog posla pa bi, nakon dolaska Daichija Kamade, engleski nogometaš trebao biti novi igrač kojim će Milan pokušati ojačati svoju veznu liniju.

Komentari

Povezano