Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Atalanta dobila Milana nakon nove drame u sudačkoj nadoknadi

Još jedan dvoboj talijanske Serie A odlučen je događajima duboko u sudačkoj nadoknadi, a večeras se to dogodilo na susretu 15. kola između Atalante i Milana.

Atalanta je do prvog vodstva stigla u 38. minuti, nakon što je Ademola Lookman uputio udarac sa 16 metara, lopta dirala Fikaya Tomorija te promijenila smjer i završila u gostujućoj mreži. Rossoneri su do izjednačenja stigli u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, kada je sjajni Olivier Giroud glavom s desetak metara u mrežu pospremio ubačaj iz kuta Alessandra Florenzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do novog vodstva Atalanta dolazi nakon deset minuta igre u nastavku, a svoj drugi pogodak postigao je Lookman, ovog puta s peterca je pod gredu skrenuo jedan prizemni ubačaj kojeg je uputio Charles De Ketelaere. Gotovo sličan pogodak postigli su gosti u 80. minuti za 2:2, kada je Christian Pulisic uputio prizemni centaršut s lijeve strane, a Luka Jović iz sredine pogodio mrežu Juana Mussa. Bila je to 50. asistencija Amerikanca hrvatskih korijena u seniorskoj klupskoj karijeri.

Kao i u većini slučajeva u Serie A ove sezone, puno uzbuđenja vidjeli smo u sudačkoj nadoknadi. Najprije je Davide Calabria u 93. minuti napravio nepotreban prekršaj na sredini igrališta te zaradio drugi žuti karton, što su domaćini iskoristili dvije minute potom, kada je Luis Muriel sjajnim udarcem petom svladao večeras inače odličnog Mikea Maignana za 3:2 i erupciju oduševljenja na Gewiss stadionu.

Naš Mario Pašalić odigrao je solidnih 87 minuta za domaću momčad, koja je ovom pobjedom barem privremeno došla na šesto mjesto ljestvice, dok Milan ostaje treći bez obzira na preostale kasnije utakmice ovoga kola.

Komentari

Povezano