Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Atalanta i Juventus razočarali remijem bez golova

Duel koji je prije samo par sezona nudio veliko uzbuđenje i garanciju golova, nas je danas možda i očekivano razočarao znajući u kakvoj su formi i stanju ova dva kluba.

Današnji domaćini iz Bergama su imali nešto konkretnije napade u prvom poluvremenu, ali se lako može reći da nam ni jedni ni drugi nisu ponudili pretjeranog uzbuđenja u prvih 45 minuta što nam na kraju i sva statistika govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu je ekipa Gian Piera Gasperinija preuzela inicijativu nad gostima, koja se zamalo isplatila u 65. i 74. minuti preko Charlesa De Keteleaera i Luisa Muriela, gdje moramo istaknuti obranu golmana Juventusa Wojciecha Szcesnija.

Juventus gotovo da nije stvorio priliku u velikom dijelu drugog poluvremena bez obzira na neke bljeskove u prethodnim utakmicama.

Sudbinu im je mogao zapečatiti Teun Koopmeiners nakon flipera u kaznenom prostoru Bianconera, ali je bio izuzetno neprecizan.

Time je utakmica završena bez golova i sa podjelom bodova iz koje gosti moraju biti zadovoljni nakon onog što su pokazali na terenu, dok Atalanta itekako ima za čim žaliti jer su propustili zlatnu priliku da se popnu na treće mjesto na tablici. Ovako ostaju ispod Juventusa na petom mjestu sa 13 bodova, dok su njihovi današnji rivali iznad njih za samo jedan bod. Juventus u idućem kolu očekuje gradski derbi sa Torinom, dok ekipu iz Bergama čeka neugodno gostovanje na Olimpicu protiv Lazija.

Komentari

Povezano