Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Atalanta iznenađujuće svladala Liverpool

U sklopu četvrt-finala Europske lige na Anfieldu su se suočili Liverpool i Atalanta. Talijanska momčad je bila bolja rezultatom 3:0. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić je odigrao cijeli susret uz postignut pogodak.

Atalanta je započela utakmicu velikom šansom Pašalića u trećoj minuti, ali lopta nije prošla gol liniju. Nakon njega pokušao je Alexis Mac Allister, ali bez puno sreće. Liverpool je imao još nekoliko dobrih prilika, no Atalanta je postigla prvi pogodak. Gianluca Scamacca je prošao obranu nakon odličnog dodavanja Davidea Zappacoste i pospremio loptu u donji desni kut. Na predah je Atalanta otišla s golom prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme se nastavilo u istom tonu. Mohammed Salah je u 56. minuti pokušao, ali je njegov udarac obranjen. Scamacca se pak u 60. minuti opet upisao u strijelce. Nakon preciznog ubačaja Charlesa De Ketelaerea je loptu poslao u donji lijevi kut.

U 80. minuti je Salah zabio pogodak, ali je VAR provjera utvrdila da je bio u nedozvoljenoj poziciji. Tri minute kasnije Pašalić je dobio loptu nakon odbijanca u šesnaestercu i šalje loptu u gol. Postavio je konačan rezultat od 3:0.

Bila je to utakmica u kojoj je na papiru podređena ekipa nadigrala nekadašnjeg prvaka Europe na njihovom stadionu. Vidjeli smo odličnu partiju Pašalića koji je pomogao uspostaviti veliku prednost Atalante pred uzvratnim susretom u Bergamu.

Komentari

Povezano