Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Athletic Bilbao kod Alavesa nastavio sjajan ulazak u sezonu

Šesto kolo španjolske La Lige otvorili su na Mendizorrotzi Alaves i Athletic Bilbao. U prvih pet kola Bilbao je ostvario deset bodova čime su bili četvrta momčad lige. Odličan start u sezonu su nastavili i danas s 2:0 pobjedom na teškom gostovanju.

Krenulo je idealno za goste koji su poveli u 18. minuti. Iñaki Williams je dočekao dodavanje Mikela Vesge i lijepo zabio za rano vodstvo Ahtletic Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alaves je nakon toga preuzeo inicijativu i propustio nekoliko dobrih prilika za izjednačenje. Brilijirao je Unai Simón na vratima gostiju koji je sjajnim obranama održavao vodstvo.

Rješenje pitanja pobjednika došlo je u 76. minuti. Williams je nakon pogotka upisao i asistenciju, dok se u strijelce upisao Oihan Sancet kojemu je to prvi gol ove sezone.

Bilbao je tako došao do važnih bodova na gostovanju na kojem nije slavio preko 20 godina. Zadnja pobjeda došla je 18.5.2003. kada je na klupi sjedio Jupp Heyneckes. U idućem kolu čeka ih domaći susret s Getafeom, dok će Alaves na gostovanje kod Celte.

Komentari

Povezano