Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Atletico Madrid svladao Granadu 3-1

Nakon što je u ranijem terminu Cadiz svladao Alaves 1-0 pogotkom Fedea San Emeterija, Atletico Madrid je ugostio Granadu za kraj prvog kola La Lige.

Momčad Diega Simeona u ovome susretu nije mogla računati na suspendiranog Axela Witsela te tri ozlijeđena igrača: Reinildo Mandava, Jose Maria Gimenez i Nahuel Molina. U 7. minuti utakmice se listi ozlijeđenih pridružio i kapetan Koke kojeg je na terenu zamjenio Pablo Barrios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvome dijelu nismo vidjeli pregršt prilika, Granada nije uputila niti jedan udarac te je opasnija momčad bila Atletico. Domaći su imali najbolje prilike preko Alvara Morate u 5. i 14. minuti. U 18. minuti je nakon prekida također zaprijetio Rodrigo de Paul, ali njegov udarac je otišao preko gola.

Kada je izgledalo da ćemo na poluvrijeme otići bez golova, Atletico Madrid je poveo. Nakon izvedenog kornera je lopta došla do Alvara Morate koji je s desetak metara desnom nogom pospremio loptu u mrežu za 1-0 što je bio konačni rezultat prvog dijela.

U drugome dijelu su gosti zagospodarili posjedom te su došli do izjednačujućeg pogotka u 62. minuti. Nakon što je propustio priliku u 47. minuti, Samuel Omorodion je ovoga puta bio precizan te zabija za 1-1.

Samo pet minuta kasnije je Atletico došao ponovno do vodstva. Memphis Depay (koji je zamijenio Moratu u 58. minuti) je uputio fantastičan dalekometni udarac i matirao Andrea Ferreiru na golu Granade za 2-1. Tri minute kasnije je Depay mogao postići novi pogodak, ali njegov udarac s pet metara odlazi pored gola.

Do kraja utakmice Granada nije uspjela opasnije zaprijetiti domaćoj momčadi; najbolje prilike je imao bivši igrač Lokomotive Myrto Uzuni, ali njegove udarce je obranio Jan Oblak.

U 98. minuti je Atletico riješio pitanje pobjednika. Marcos Llorente je okrunio solidnu predstavu pogotkom za konačnih 3-1 i slavlje Atletico Madrida.

Komentari

Povezano