Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Atletico potvrdio prvo mjesto, Celticu častan oproštaj

Posljednje kolo Skupine E Lige Prvaka donijelo nam je dva dvoboja u kojima smo vidjeli sasvim solidan nogomet – jedan koji je odlučivao o osvajaču skupine, te drugi koji nije odlučivao o ničemu, ali su domaćini sjajno proslavili pobjedu.

Do vodstva su igrači Diega Simeonea došli već u 6. minuti, kada je Samuel Lino oteo jednu loptu na 20-ak metara lijevo od gola Lazia, te u sredini pronašao Antoinea Griezmanna, koji postiže svoj peti ovosezonski pogodak u Ligi Prvaka. Lino je svoju vrlo dobru igru večeras naplatio pogotkom za 2:0 u 51. minuti, pogodivši prekrasan volej s desetak metara iskosa s lijeve strane. Atletico je tako skupinu završio na prvom mjestu s 14 bodova, četiri više od Lazia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu skupine, koji nije odlučivao o ničem osim prestižu, Celtic je na svom stadionu s 2:1 svladao Feyenoord. Vodstvo Zeleno-bijelima donio je Hondurašanin Luis Palma iz kaznenog udarca u 33. minuti, a gosti do izjednačenja dolaze u 82. minuti, kada je Yankuba Minteh potpuno sam ostao na desetak metara od vrata Iana Harta i ljevicom pogodio za 1:1.

Pogodak za 2:1 i počasnu pobjedu Celtica postigao je švedski stoper Gustaf Lagerbielke u 92. minuti susreta, a iznenađujuće je bilo slavlje domaćih navijača, ali svih igrača i trenerskog osoblja Celtica. Luka Ivanušec odigrao je solidnu utakmicu za goste, a izašao je iz igre u 67. minuti.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano