Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Atletico svladao Villarreal i ispisao klupsku povijest

Nogometaši Atletico Madrida i Villarreala su na Wanda Metropolitanu spustili zastor na 13. kolo La Lige. Zanimljiv ogled je pripao domaćoj momčadi koja je slavila s 3:1.

Nije dobro počelo za momčad Diega Simeonea jer je Villarreal poveo u 20. minuti utakmice. Nakon brzo i precizno odrađene akcije, najprije je snažan udarac sa 16 metara uputio Norvežanin Alexander Sorloth, no to je uspio obraniti Jan Oblak. Ipak, odbijanac nakon obrane je došao do Gerarda Morena kojim krasnim udarcem s 11 metara matira Slovenca i dovodi goste u vodstvo od 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici prvog dijela, u prvoj minuti sudačke nadoknade. Antoine Griezmann je dobio loptu na lijevoj strani kaznenog prostora, uputio je prizeman ubačaj ka suprotnoj vratnici gdje se nalazio Axel Witsel koji je pogodio za 1:1. To je bio rezultat s kojim se otišlo na predah.

Atletico je došao do prednosti u 80. minuti. Koke je iz sredine terena odigrao fantastičnu loptu ka desnoj strani prema Marcosu Llorenteu, a ovaj laganim paralelnim dodavanjem na drugu stativu pronalazi Antoinea Griezmanna koji nema težak posao zabiti na praznu mrežu za 2:1.

“Čavao u lijes” Villarrealu je zabio Samuel Lino pogotkom u 86. minuti. Najveći dio posla je napravio Pablo Barrios koji je osvojio 35-40 metara prostora te je sjajno uposlio 23-godišnjeg Brazilca koji postiže treći pogodak u posljednja četiri nastupa za Atletico za konačnih 3:1.

Madriđani su tako nastavili fenomenalni niz od trenutno čak 15 uzastopnih domaćih pobjeda u La Ligi čime su postavili klupski rekord!

Komentari

Povezano