Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Atletico u gostima protiv Celte slavio kasnim pogotkom Álvareza

Estadio de Balaídos bio je mjesto događanja sedmog kola španjolske LaLige između Celte Vigo i Atletico Madrida. Susret je završio 1:0 u korist gostiju.

U desetoj minuti domaćini su imali prvu opasnu priliku. Williot Swedberg se našao u šesnaestercu i poslao loptu pored lijeve stative. U 31. minuti naletio je Iago Aspas glavom na ubačaj, no lopta je završila daleko iznad prečke. U 42. minuti opet je opasan bio Aspas, pucao je s ruba kaznenog prostora, no Jan Oblak je odlično obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio nije bio ništa drukčiji od prvog. Hugo Sotelo u 53. minuti je naletio na odbijenu loptu i dobru priliku pretvorio u udarac iznad gola. Tri minute poslije Borja Iglesias se našao sam pred Oblakom te je pucao snažno u sredinu, ali slovenski vratar je pokazao svoju vještinu. U idućoj akciji našao se Julian Álvarez, pucao je iz daljine i poslao loptu preko gola.

U 74. minuti Iglesias se još jednom sam našao pred Oblakom i Oblak je još jednom obranio svoja vrata. Šest minuta poslije Rodrigo Riquelme je lijepo sam probio obranu, no njegov udarac u lijevu stranu gola je dobro obranio Vicente Guaita. U 90. minuti Antoine Griezmann je poslao loptu u kazneni prostor gdje je primio Álvarez i pucao uz lijevu stativu te pogodio.

Iako je Celta napadački više pokazala, ulazak Álvareza se pokazao kao pravi potez i donio sva tri boda Atleticu.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano