Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

ATP Pariz: Tsitsipas svladao Zvereva, Dimitrov rutinski protiv Bublika

Danas se igraju mečevi osmine finala u Parizu na ATP 1000 turniru. Dan su otvorili Alexander Bublik i Grigor Dimitrov koji je već izbacio Medvedeva. Bugarin je nastavio sa svojom kvalitetnom forom te je u 66 minuta rutinski svladao Bublika 6:2, 6:2 i prošao u četvrtfinale.

Nakon njih su na teren izašli peti tenisač svijeta Andrey Rublev i  Botic Van De Zandschulp koji je neočekivano izbacio Tommy Paula. Za razliku od Paula, Rublev nije imao problema s Nizozemcem te ga je svladao nakon 64 minute igre 6:3, 6:3. U isto vrijeme se igrao ruski obračun u kojem je Karen Khachanov pobijedio Romana Safiullina 4:6, 6:4 i 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najiščekivanija meč dana je bio između Stefanosa Tsitsipasa i Alexandra Zvereva. U prvom setu su oba tenisača obranila vlastiti servis te je pobjednik uvodnog seta odlučen tie- breakom u kojem je slavio Stefanos 7:2. Grk je na samom početku drugog seta oduzeo servis Zverevu, uspješno servirao do kraja meča te slavio 6:4, odnosno 2:0 u setovima.

U ostalim susretima je Hurkacz pobijedio Cerundoloa 6:4, 6:3 dok je Sinner predao meč protiv de Minaura koji bez borbe prolazi u četvrfinale.

Komentari

Povezano