Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Aubameyang nastavio fantastičnu golgetersku formu i donio petu uzastopnu pobjedu Marseilleu

Nogometaši Marseillea su večeras na Velodromeu svladali Nantes s 2:0 u posljednjoj utakmici 25. kola Ligue 1. Igrač odluke je ponovno bio Pierre-Emerick Aubameyang koji je postigao oba pogotka i tako nastavio fanatastičan niz.

Gabonac je večeras ušao u četiri velike prilike, a dvije je realizirao. Prvi pogodak je postigao u 17. minuti, dok je pogodak za konačnih 2:0 zabio u 79. minuti. Aubameyang je tako došao do 11. prvenstvenog zgoditka ove sezone čime se popeo na četvrto mjesto ljestvice strijelaca Ligue 1. Ispred njega su sada samo Kyllian Mbappe (21), Jonathan David (14) te Alexandre Lacazette (12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je do prije samo 17 dana imao niz od sedam utakmica bez pobjede u svim natjecanjima, a sada su ostvarili pet uzastopnih pobjeda. Taj niz koincidira sa spektakularnom formom popularnog “Aube” koji je u tih pet utakmica postigao osam pogodaka uz jednu asistenciju, odnosno izravno je sudjelovao kod točno polovice pogodaka svoje ekipe koja trenutno zauzima sedmo mjesto prvenstvene ljestvice.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano