Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Augsburg prvi puta u povijesti slavio nakon dva gola zaostatka

U dvoboju osmog kola Bundeslige Augsburg je na gostovanju kod Heidenheima s uvjerljivih 5:2. Osim uvjerljivog slavlja i tri boda, Augsburg je u ovoj utakmici prvi puta u Bundesligi okrenuo dva gola zaostatka. Hrvatski napadač Dion Drena Beljo nije ulazio u igru.

Krenulo je idealno za Heidenheim koji je u 18. minuti vodio 2:0. Blitzkriegom Tima Kleindiensta i JanNiklas Bestea u dvije minute Heidenheim je zabio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, sreća je bila kratkog vijeka jer Augsburg već do poluvremena okreće rezultat. Prvo je Philip Tietz smanjio rezultat u 29. minuti. Onda su Mads Pedersen i Ermedin Demirović u 40. i 42. minuti već do poluvremena okrenuli rezultat.

Konačnih 5:2 postavljeno je u drugom dijelu. U 64. minuti je Felix Uduokhai nakon lijepe akcije zabio za 4:2. Petu loptu u mrežu domaćina poslao je u 88. minuti Elvis Rexhbeçaj iz kaznenog udarca.

Važna je ovo pobjeda za Augsburg koji je ovom pobjedom pobjegao od začelja ljestvice. Sada su ove dvije momčadi susjedi na ljestvici. Točnije, Augsburg je deseti s osam bodova, Heidenheim ima bod manje te su na 11. mjestu.

Komentari

Povezano