Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Austrija prokockala +5 protiv Njemačke i povećala šanse Hrvatskoj

Posljednju utakmicu dana na Europskom prvenstvu u rukometu odigrale su Njemačka i Austrija. Austrija je imala sve u svojim rukama za još jednu senzaciju, ali su odigrali groznih zadnjih deset minuta te je završilo 22:22.

Početkom utakmice se igralo gol za gol, dok se Austrija nije krenula lagano odvajati. Posebno su se odvojili krajem prvog dijela kada su imali najvećih +4 (10:6). Njemačka se uspjela pribrati i na predah otići s prihvatljivih -1 (11:12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog dijela Njemačka se u potpunosti vratila i izjednačila golom Tima Kasteninga za 13:13. No, tada Austrija ponovno ubacuje u brzinu više i s velikom serijom prvi puta na utakmici dolaze do pet golova prednosti (21:16).

Nijemci se ne predaju i serijom 5:1 četiri minute do kraja dolaze na samo jedan gol zaostatka. Uslijedio je period u kojemu su obje ekipe griješile i nisu mogle zabiti gol. On je prekinut golom Christopha Steinerta za izjednačenje 51 sekundu prije kraja.

Austrijanci su imali napad za pobjedu, ali nisu ga uspjeli iskoristiti čime su kompletirali period od deset minuta bez gola. Ovim rezultatom može biti zadovoljna i Hrvatska čije su se male šanse za polufinale, sada ipak nešto povećale.

Komentari

Povezano