Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Austrijanci žele da Franjo Ivanović igra za njihovu reprezentaciju

Transfer Franje Ivanovića iz Rijeke u belgijski Royal Union St.Gilloise već je nekoliko dana glavna tema na Rujevici, a čini se kako je ta priča došla kraju. Naime, Rijeka je dogovorila sve detalje te će Ivanović nakon današnje utakmice protiv Olimpije otići u Belgiju.

Da je Ivanović “tražena roba” pokazuju i natpisi austrijskog Kronen Zeitunga koji tvrdi da izbornik Ralf Ragnick ne bi imao ništa protiv da napadač Rijeke krene predstavljati austrijsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dvadesetogodišnji napadač je u dresu Rijeke postigao četiri pogotka ove sezone. Tirolac se još nije izjasnio vidi li svoju budućnost u hrvatskoj ili austrijskoj momčadi. Ragnick je nekoliko puta javno rekao da mu fali napadač, a Ivanović bi mogao biti rješenje na toj deficitarnoj poziciji”, napisali su.

Austrijanci su vidjeli svoju priliku kada je Ivanović ispao iz prvog sastava Rijeke, u jednom trenutku bio je tek treći napadač riječkog kluba, a tada nije pozivan ni u mladu hrvatsku reprezentaciju. Ivanović je rođen u austrijskom Schwazu te bi tako imao mogućnost zaigrati za njihovu reprezentaciju.

Na jednom spisku pronašao se na pretpozivu Zlatka Dalića, ali još nema službeni nastup za Hrvatsku te bi stoga, ako do toga dođe, mogao promijeniti nogometno državljanstvo.

Komentari

Povezano