Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

B momčad Crvene Zvezde umalo izbacila Partizan iz kupa

Posljednju utakmicu osmine finala kupa Srbije, odigrali su Partizan i Grafičar. Grafičar se trenutno natječe u drugoj ligi Srbije, a ono što ih odvaja od ostalih klubova u tom rangu je što su oni službena filjala Partizanovog najvećeg rivala, Crvene Zvezde. Za njih tako igraju većinom Zvezdini juniori te im Grafičar primarno služi kao poligon za razvijanje mladih igrača. Danas je taj Grafičar dobrano namučio Partizan koji ih je izbacio tek nakon jedanaesteraca.

Nakon ne pretjerano sadržajnog prvog dijela, Grafičar je u nastavku poveo iz prve velike prilike. Ognjen Ajdar je povukao loptu sve do ruba kaznenog prostora i lijepo pogodio suprotni kut za veliko slavlje gostiju u 64. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije Babacar Mboup radi naivan prekršaj zbog čega je zaradio drugi žuti karton. Igrača više Partizan je iskoristio u 79. minuti kada je mrežu zatresao igrač rođen 2006. Dušan Jovanović. Do kraja utakmice više nije bilo promjena rezultata pa su o putniku u četvrtfinale odlučivali jedanaesterci.

Tamo je za Grafičar u trećoj seriji promašio Andrija Fratrović. U redovima Partizana svi su bili sigurni te su uz puno muke ipak osigurali plasman u četvrtfinale.

Komentari

Povezano