Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Badelj i Bradarić asistenti u međusobnom dvoboju

Zanimljivu utakmicu odigrali su u ranom večernjem terminu nogometaši Salernitane i Genoe, a važne uloge u oba sastava imali su hrvatski nogometaši.

Domagoj Bradarić upisao je asistenciju već u 2. minuti susreta, kada je s lijeve strane poslao povratnu prizemnu loptu na desetak metara od vrata Genoe, odakle ju Agustín Martegani posprema u gol za 1:0 Salernitane. Bio je to Urugvajčev prvijenac u dresu kluba s juga Italije, dok je Bradarić upisao treću asistenciju ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo 11 minuta trajalo je vodstvo domaćina, da bi tada Milan Badelj gurnuo jednu loptu u šesnaesterac, a Mateo Retegui ljevicom gađa gornji desni kut domaćih vrata. Bila je to jubilarna, 50. asistencija 34-godišnjeg bivšeg hrvatskog reprezentativca u klupskoj seniorskoj karijeri.

Do sličnog podviga kao i Badelj stigao je Islanđanin Albert Guðmundsson, koji je u 58. minuti realizirao kazneni udarac za svoj 50. pogodak u seniorskom klupskom nogometu i vodstvo Genoe 2:1.

Bio je to i konačan rezultat susreta, u kojem je Toma Bašić debitirao za Salernitanu te teren napustio u 68. minuti, dok je Bradarić zbog ozljede izašao 14 minuta potom, a Badelj odigrao cijeli susret za goste.

Komentari

Povezano