Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bara: „Transfer Marca Pašalića propao je zbog debakla protiv Olimpije“

Tijekom cijelog prijelaznog roka kružile su razne priče oko odlaska Marca Pašalića iz Rijeke. Spominjala se ponuda iz Katara, pa čak i ona iz engleske Premier lige, ali povremeni hrvatski reprezentativac na kraju ipak nije ostvario transfer.

Njegov agent je Andy Bara gostovao je u A1 Nogometnom Podcastu gdje je otkrio kako je transfer Pašalića u njemačku Bundesligu propao u zadnji čas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao mi je ovog rezultata protiv Olimpije, to je čak i meni pokvarilo jedan posao. Ja sam inače menadžer Marcu Pašaliću. To je ono što sam spomenuo na početku kako nisam završio sve stvari koje sam planirao u ovom prijelaznom roku. On je trebao otići i bili smo vrlo blizu transfera u Mainz u njemačkoj Bundesligi. Imao je i veliku ponudu iz Katra, koju je odbio, imao je i nešto za Rusiju.

Ovo za Mainz je bilo vrlo blizu i do zadnja dva dana je bilo sve u redu. On je pričao s trenerom i direktorom Mainza, predsjednik Rijeke Damir Mišković se složio, ali na kraju se nije dogodilo. Mislim da je sve promijenila utakmica protiv Olimpije u Ljubljani u kojoj je Rijeka poražena s 5:0 gdje su ljudi iz Mainza gledali Pašalića na zadnjoj provjeri prije realizacije transfera. Želio sam da se vrati na njemačko tržište, zna jezik, prilagodba bi bila lagana, ali na kraju nismo uspjeli.

Komentari

Povezano