Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barça u revijalnom tonu do 3. mjesta

Nakon jučerašnjih polufinalnih utakmica Final Foura rukometne Lige prvaka gdje smo vidjeli rukomet na vrhunskoj razini, danas su utakmicu za 3. mjesto igrali Barcelona i PSG. Mnogi su vidjeli Barcelonu kao favorita za osvajanje, ali je Final Four još jednom pokazao kako favorita na završnome turniru nema.

PSG je u polufinalu izgubio s 1 pogotkom od poljskog prvaka Kielcea. Obje ekipe nisu imale puno vremena za oporavak i pripremu utakmice jer EHF ne odustaje od ideje da se završni turnir igra u 2 dana.
Obje ekipe su utakmicu započele s igračima koji su jučer igrali malo ili nisu uopće ulazili u igru. Barcelona je od početka kontrolirala susret te je rezultat u 15. minuti bio 14:7 za španjolskog predstavnika. PSG je bio van ritma, vidio se umor te nisu mogli pratiti Barçin tempo igre te je rezultat na poluvremenu bio 22:13 za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. poluvremenu značajnih promjena nije bilo. Rezultat se mijenjao od +7 do +10 za Barçu. Obrane kao da nisu postojale, u 45. minuti je rezultat bio 31:23. U 52. minuti nakon dugo vremena je PSG uspio smanjiti rezultat na 5 pogodaka zaostatka. Utakmica je završila rezultatom 37:31.

Kod Barcelone vrijedi istaknuti vratara Péreza de Vargasa s 21 obranom, te Blaža Janca sa 7 pogodaka. Luka Cindrić nije ulazio u igru te je ovo bila njegova posljednja utakmica u dresu Barçe. Kod Pariza su najraspoloženiji bili N’Tanzi i Syprzak sa 7 pogodaka.

Danas u 18 sati će u njemačko-poljskom finalu snage odmjeriti Magdeburg i Kielce. Kladionice trenutno blagu prednost daju Kielceu našeg Igora Karačića, a u slučaju osvajanja biti će im to druga titula prvaka Europe nakon one osvojene 2016. godine. Magdeburg je pak na tri titule, no zadnja je stigla još 2002. godine.

Komentari

Povezano