Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona i Atlético Madrid do važnih pobjeda

U preostalim utakmicama Lige prvaka, Barcelona je dočekala Porto, dok je Atlético Madrid gostovao u Rotterdamu kod Feyenoorda. Obje španjolske ekipe su očekivano upisale pobjede.

Nakon sporog početka, Porto je poveo u 30. minuti. Poslije dosta odbijanja lopta je došla do Pepêa koji zabija za vodstvo gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo je bilo kratkog vijeka jer se Barcelona vratila samo dvije minute kasnije. Pedri je pronašao Joãa Cancela koji vraća stvari na početak i Barcelonu na prvo mjesto grupe.

Preokret je kompletiran u 57. minuti. Cancelo je ovoga puta bio u ulozi asistenta, dok je strijelac bio njegov imenjak i sunarodnjak João Félix.

U drugoj utakmici španjolskog kluba večeras, Atlético Madrid je slavio na gostovanju kod Feyenoorda s 1:3. Ovim rezultatom su Madriđani osigurali prolazak grupe sebi, ali i Laziju koji je ranije danas svladao Celtic. Oni će u međusobnom susretu odlučivati o prvom mjestu.

Gosti su u vodstvo došli u 14. minuti kada je loptu u svoju mrežu nespretno poslao Lutsharel Geertruida. Vodstvo je udvostručeno golom Marija Hermosa u 57. minuti.

Nadu domaćima vratio je Mats Wieffer nakon kornera hrvatskog reprezentativca Luke Ivanušeca u 77. minuti. No, Nizozemci su si samo četiri minute kasnije ponovno zabili autogol. Ovoga puta loptu je u svoju mrežu poslao Santiago Giménez.

Komentari

Povezano