Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona iz penala stigla do treće uzastopne pobjede

Posljednji susret četvrtog kola La Lige su u Pamploni odigrali Osasuna i Barcelona. U neizvjesnom dvoboju, sva tri boda su osvojili gosti koji su slavili s 2:1.

Susret je započeo tako što je Frenkie De Jong već u drugoj minuti pogodio stativu, a na sljedeću pravu opasnost pred vratima Osasune se čekalo sve do sudačke nadoknade prvog dijela. Tada je korner izveo Ilkay Gundogan, a najviši u skoku je Jules Kounde koji od stative zabija za vodstvo Katalonaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 62. minuti utakmice su u igru ušli naš Ante Budimir i Chimy Avila, a baš je potonji u 76. minuti zabio izjednačujući pogodak. Argentinac je svoj prvi ovosezonski prvenstveni pogodak postigao tako što je s nekih 17-18 metara snažno odapeo i pogodio od stative u donji lijevi kut Ter Stegenove mreže.

Barcelona je do pobjede stigla u 85. minuti. Branič Osasune Alejandro Catena je skrivio kazneni udarac prekršajem nad Robertom Lewandowskim za što je dobio i crveni karton, a upravo je Poljak bio siguran realizator za konačnih 2:1.

Za Barcelonu je ovo bila treća uzastopna pobjeda te se trenutno nalaze na trećem mjestu ljestvice s 10 bodova, dok je Osasuna ostala na šest bodova i na 10. mjestu. Što se ostalih utakmica današnjeg programa u La Ligi tiče, Girona je s 1:0 svladala Las Palmas, dok su Mallorca i Athletic Bilbao remizirali u susretu bez pogodaka. Dvoboj između Atletico Madrida i Seville je odgođen zbog najavljene oluje.

Komentari

Povezano