Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona ludim preokretom slavila protiv Celte

Ogromnim preokretom protiv Celte, Barcelona je došla do pobjede 3:2. Nakon zaostatka od 0:2 u 76. minuti Barcelona je s dva gola Roberta Lewandovskog i pobjedničkog pogotka Joãa Cancela došla do važne pobjede. Sada barem privremeno sjede na vrhu tablice s još jednim katalonskim klubom, Gironom koja je ranije danas slavila 5:3 protiv Mallorce.

Kako ovo neće biti Barcelonin dan nagovijestio je Jørgen Strand Larsen kada je zabio u 19. minuti. Dočekao je loptu na rubu kaznenog prostora i fantastičnim udarcem doveo goste u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzela je Barcelona nakon tog inicijativu te su apsolutno gospodarili posjedom. Ipak, stvarali su malo i Celta se u većini slučajeva lakoćom branila.

Sjevnula je pred kraj utakmice odlična kontra Celte koja je udvostručila vodstvo. Iago Aspas je pronašao Anastasios Douvikas koji u 76. minuti zabija za činilo se rješenje pitanja pobjednika.

No, Barcelona je imala drugačije planove te su nakon drugog primljenog gola zaigrali bolje i na kraju izborili pobjedu. Spas je donio Lewandovski koji je nadu vratio golom u 81. minuti nakon lijepe asistencije Joãa Félixa. Četiri minute kasnije Poljak je zabio drugi gol nakon asistencije Cancela.

Upravo je Portugalac zabio za veliko slavlje Barcelone u 89. minuti. Gavi ga je uposlio, a Cancelo je znalački pogodio za ogromno slavlje domaćih navijača.

Uspjela se tako Barcelona dići iz ponora i upisati važna tri boda. Time su izbjegli novi kiks nakon što u prvom kolu nisu uspjeli pobijediti kod Getafea. U idućem kolu Celta kod kuće dočekuje Alaves, dok Barcelona ide u goste Mallorci. U još jednom susretu odigranom danas Osasuna i Sevilla su odigrali bez pogodaka.

Komentari

Povezano