Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona otvorila sezonu pobjedom poslije preokreta protiv Valencije

Posljednja subotnja utakmica prvog kola španjolske LaLige donijela je susret između Valencije i Barcelone na Mestalli. Katalonski klub slavio je rezultatom 2:1 i tako započeo ovu sezonu s vrijedna tri boda na gostovanju.

Alejandro Balde je imao prvu dobru prliku utakmice u sedmoj minuti. Uputio je udarac s malo veće udaljenosti, no loptu su sigurno dočekale ruke Giorgija Mamardashvilia. U 44. minuti Diego Lopez je lijepo ubacio prema Hugu Duru koji je glavom pogodio lijevi dio gola za vodstvo “Šišmiša” od 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trajalo slavlje domaćina jer je izjednačenje došlo već šest minuta kasnije. Lamine Yamal je pronašao Roberta Lewandowskog koji je pospremio loptu po sredini gola pa se na predah otišlo s neriješenih 1:1.

U drugom poluvremenu preokret Barcelone je dovršen u 49. minuti. Nakon prekršaja Christiana Mosquere dobili su gosti penal i Lewandowski je mirno pospremio loptu u gornji desni kut. U 58. minuti pronašao se Ferran Torres u opasnoj situaciji, no njegov pokušaj je sigurno obranio Mamardashvili. U prvoj minuti nadoknade Marc Casado se našao ispred polupraznog gola, no nije dobro namjestio nogu i lopta je otišla desno od gola.

Zanimljiva utakmica koja je donijela puno napadačkog i sve u svemu zanimljivog nogometa, a Barcelonina mladost je došla do sva tri boda na pogon prekaljenog Poljaka.

Komentari

Povezano