Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona preokrenula 0:2, ali na kraju ipak poražena od Villarreala u ludoj utakmici

U ludoj utakmici Barcelona je na domaćem terenu poražena 3:5 od Villarreala. Gosti su vodili 0:2, nakon čega je Barcelona uspjela preokrenunit, ali na kraju se Villarreal uspio vratiti i s dva gola u sudačkoj nadoknadi doći do velike pobjede.

U prvom poluvremenu nije bilo uzbuđenja sve do 41. minute. Tada je Gerard Moreno dočekao povratnu loptu i lijepo pogodio za vodstvo Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari su se za Barcelonu pogoršale u 54. minuti kada je Ilias Akhomach dočekao odbijanac u kaznenom prostoru i zabio za 2:0 gostiju. Pred Barcelonom je sada bio izrazito težak zadatak.

U 60. minuti je krenulo deset minuta ludila u kojima je Barcelona preokrenula rezultat. Krenulo je golom İlkayja Gündoğana na asistenciju Roberta Lewandovskog.

Osam minuta kasnije Gündoğan je u ulozi asistenta, a za izjednačenje zabija Pedri. Preokret je kompletiran u 71. minuti kada Eric Bailly nes(p)retno šalje loptu u svoju mrežu.

Uzbuđenjima tu nije bio kraj jer u 84. minuti Villarreal zabija za 3:3. Gonçalo Guedes je dovršio brzu kontru gostujuće ekipe i tako ponovno zadao glavobolje Xaviju.

U 90. minuti sudac je pokazao na kazneni udarac za Barcelonu nakon igranja rukom Jorgea Cuence. No, nakon intervencije VAR-a sudac je poništio kazneni udarac i nije bilo ništa od najbolje moguće prilike za 4:3.

Kada se činilo da je utakmica gotova, Villarreal je u devetoj minuti nadoknade šokirao Barcelonu i zabio gol za pobjedu. Nakon gužve u kaznenom prostoru, najbolje se snašao Alexander Sørloth koji je nakon dvije asistencije upisao i pogodak za veliku pobjedu Villarreala. Potpuni šok kompletirao je Jose Luis Morales golom za 5:3 u 12. minuti sudačke nadoknade.

Barcelona je sada ostala na deset bodova od Real Madrida i čini se kako nema nade za obranu naslova. Villareal je s ovom pobjedom ostao na 14. mjestu ljestvice.

Komentari

Povezano