Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona propustila šansu približiti se prvom mjestu

Barcelona je u 14. kolu španjolske La Lige gostovala u Madridu kod Raya Vallecana gdje su remizirali rezultatom 1:1.

U prvom poluvremenu je Rayo bio konkretnija momčad s više udaraca i opasnih šansi, a do gola su došli u 39. minuti. Unai Lopez je centrirao iz slobodnog udarca prilikom kojeg se stvorila gužva u kaznenom prostoru Barcelone. Lopta se odbila natrag do Lopeza koji je ovoga puta opalio po golu što Inaki Pena nije uspio obraniti s obzirom na to da je ostao na podu bacivši se na pod prilikom jednog od blokiranih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu se Rayo u potpunosti povukao, a Barcelona je dominirala terenom. Unatoč dominaciji, Barcelona je do gola došla tek u 82. minuti i to zaslugom igrača domaćih. Alejandro Balde je centrirao, a prije nego li je Robert Lewandowski uspio glavom tu loptu pospremiti u mrežu, je reagirao stoper Florian Lejeune koji je loptu izbio nogom, no po njegovu žalost u svoj vlastiti gol.

Navijači Barcelone će biti frustrirani ne samo rezultatom već i sudačkim odlukama jer je bilo nekoliko duela, a ujedno i jedan u 16 metara, na koje su gledali kao na čisti prekršaj što u konačnici nije dosuđeno.

Komentari

Povezano