Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona remizirala s Granadom u ludoj utakmici

U utakmici punoj preokreta i uzbuđenja, Barcelona i Granada odigrali su 3:3. S novim kiksom Barcelona se dodatno udaljila od Reala koji maršira prema naslovu prvaka.

Nije moglo bolje krenuti za Barcelonu koja je povela u 14. minuti. João Cancelo je poslao sjajnu loptu za Laminea Yamala koji zabija za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granada se u igru vratila krajem prvog dijela. Igrač Manchester Uniteda na posudbi Facundo Pellistri je ubacio na Ricarda Sancheza koji se odlično snalazi i vraća stvari na početak.

Pellistri se nakon asistencije upisao i u strijelce. To je napravio u 60. minuti kada mu je asistirao bivši igrač Lokomotive Myrto Uzuni.

Sreća je bila kratkog vijeka jer je samo tri minute kasnije za 2:2 pogodio Robert Lewandovski. No, već u 66. minuti Granada ponovno vodi Ignasija Miquela.

U 80. minuti Lamine Yamal je postavio konačnih 3:3 nakon odličnog udarca s 20-ak metara. Mogla je Barcelona u završnici do potpunog preokreta i pobjede, ali je propustila nekoliko odličnih prilika.

Barcelona je ostala treća na ljestvici te ima 10 bodova manje od Reala, a pet od Girone. Granada je nakon tri ligaška poraza u nizu došla do drugog neodlučenog rezultata zaredom i nalazi se i dalje na pretposljednjem mjestu.

Komentari

Povezano