Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona se ispromašivala i remizirala u Valenciji

U jednoj od najiščekivanijih utakmica kola, Valencia je na Mestalli ugostila Barcelonu.

Domaćini su bolje otvorili utakmicu, imali su par dobrih prilika i već su u drugoj minuti opasno zaprijetili preko Romana Jaremčuka, no Iñaki Peña je bio na visini zadatka. Barcelona je s druge strane imala nekoliko prilika, no ništa pretjerano ozbiljno. Sa svojim posjedom nisu činili nikakvu razliku i na poluvrijeme se otišlo bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Barcelona ipak podignula razinu igre, što su potvrdili pogotkom Joaa Felixa nakon predivne akcije u 55. minuti na asistenciju Raphinhe. Šišmiši se nisu lako predali i do izjednačenja su došli u 70. minuti. Pogodak je postigao Hugo Guillamón, Španjolac je prekrasnim, odmjerenim udarcem izvan šesnaesterca matirao Peñu.

Iako se tada činilo da utakmica odlazi na mlin Valencie zbog kaotičnosti, duela, kartona i slično, Barcelona se brzo vratila u utakmicu i počela kreirati prilike. Najbolju je situaciju imao Raphinha, međutim, njegov je pokušaj prvo obranio Giorgi Mamardashvili, a onda je njegov popravni pokušaj blokiran na crti. Bit će jako nezadovoljni Katalonci, s obzirom na to da statistika govori da su imali čak pet velikih prilika i xG od 3.06.

Komentari

Povezano