Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona slavila golom 17-godišnjaka

Zavjesu na nedjeljni program španjolske La Lige spustili su Barcelona i Athletic Bilbao. Nakon kiksa Reala u Sevilli, Barceloni je ovo bila idealna prilika za hvatanje priključka. No, pred njima je bio sve samo ne lagan protivnik u obliku Athletic Bilbaa. Junak Barcelone bio je Marc Guiu. Igrač rođen 4.1.2006. zabio je pobjednički gol samo 30 sekundi nakon profesionalnog debija za Barcelonu.

Barcelona je mogla povesti već u desetoj minuti. Tada je João Félix s ruba kaznenog prostora zatresao stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je period bez velikih prilika koji je prekinut u 59. minuti. Fermín López se našao u sjajnoj poziciji, ali je njegov dobar udarac još bolje obranio Unai Simón.

Trenutak odluke dogodio se u 80. mintuti. Guiu, koji je ušao 30 sekundi ranije, se nakon dodavanja Felixa našao u dobroj poziciji i zabio za pobjedu Barcelone. Bio je to debi iz snova za novi izdanak Barcelonine nogometne akademije.

Uspjela je tako Barcelona doći do važna tri boda s kojima je došla na samo bod iza Real Madrida i Girone. Odlična je to uvertira za veliki El Clásico koji nas čeka idućeg tjedna kada Real Madrid dolazi u goste Barceloni. Athletic će pak bodove tražiti idući tjedan protiv Valencije.

Komentari

Povezano