Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona svladala Getafe i po treći put ikada započela ligašku sezonu sa sedam uzastopnih pobjeda

Na Olímpic Lluís Companysu odigrao se susret sedmog kola španjolske LaLige između Barcelone i Getafea. Domaćini su slavili rezultatom 1:0.

U osmoj minuti gosti su zaprijetili opasno pokušajem Carlesa Pereza, no udarac glavom je fantastično obranio Iñaki Peña. U 19. minuti pao je pogodak. Robert Lewandowski je naletio na odbijanac u kaznenom prostoru i pospremio loptu u donji lijevi kut. U 31. minuti pao je i drugi pogodak, no završio je sviranjem zaleđa. Deset minuta poslije pokušao je i Lamine Yamal s velike udaljenosti, ali je lopta prozujala kraj desne stative.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva opasna prilika drugog dijela bila je Yamalova u 59. minuti. Pucao je s ruba šesnaesterca, ali je David Soria odličnu obranio udarac prema lijevom gornjem kutu. U 71. pokušao je i Raphinha iz slobodnog udarca, no Soria je još jednom dobro obranio. Korner koji je uslijedio je rezultirao udarcem u prečku. Yamal je snažno opalio iz prve s ruba šesnaesterca. U 82. je još jednom pokušao Raphinha, no udarac glavom iz blizine je otišao pokraj gola.

Iako su nogometni ljubitelji navikli na veliki broj golova Barcelone pod vodstvom Hansija Flicka, to ipak danas nije bio slučaj, no pobjeda Katalonaca je bila i više nego zaslužena.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano