Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona svladala Osasunu te izborila El Clasico u finalu Superkupa

Nakon što je jučer Real pobijedio gradskog rivala Atletico rezultatom 5:3, u drugoj utakmici polufinala španjolskog Superkupa sastali su se Barcelona i Osasuna. Blaugrana je u konačnici slavila 2:0.

U prvom poluvremenu Barcelona je bila bolji suparnik, a u najboljim prigodama našao se Robert Lewandowski. No, oba puta Poljak je bio neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Ante Budimir imao je najbolju priliku za Osasunu u 38. minuti susreta, ali rezultat je ostao 0:0. U 59. minuti Barca je povela. Ilkay Gündogan uposlio je Lewandowskog koji je lijepo primirio loptu u šesnaestercu te zabio za 1:0.

Tražili su igrači Osasune prekršaj u začetku akcije, no sudac je ostao pri prvotnoj odluci. Dvadeset minuta kasnije ponovo je Budimir imao jako dobru prigodu, no Inaki Pena zaustavio je njegov udarac.

Yamine Lamal u 90+3’ potvrdio je pobjedu Barcelone kada je zabio za 2:0. Treba spomenuti Antu Budimira koji je namučio Barcine stopere, ponajviše Ronalda Arauja. Barca je izborila finale s Realom koje je na rasporedu u nedjelju od 20h.

Komentari

Povezano