Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona trebala dovesti Bergvalla, a onda ga je Tottenham ukrao u “5 do 12”

Skoro svaki prijelazni rok se dogodi nekoliko transfer saga u kojima određeni igrač dogovori transfer u novi klub pa se u zadnji tren pojavi nova ponuda drugačijeg kluba koji na kraju dovede tog nogometaša. Takvu priču smo gledali i sinoć, a glavni aktori su bili Barcelona, Tottenham i Djugården.

Barcelona je posljednjih nekoliko dana aktivno pregovarala s Djugårdenom oko dovođenja Lucasa Bergvalla. Riječ je o perspektivnom veznjaku rođenom 2006. godine koji je za švedskog prvoligaša u 2023. godini u ligi odigrao 25 utakmica u kojima je imao učinak od dva pogotka i jedne asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je dogovorila sve detalje oko transfera s klubom te su ostali pregovori s mladim Šveđaninom. Bergvall je bio i na ručku s Decom koji je sportski direktor Barcelone. Na kraju su se igrač i španjolski prvoligaš dogovrili oko ugovora, ali do transfera ipak nije došlo.

Naime, Tottenham se jučer navečer, nekoliko sati prije zatvaranja prijelaznog roka, ubacio u priču te ponudio Bergvallu ponudu koju je on prihvatio te u zadnji tren odbio Barcelonu. Tottenham će s bonusima Djugårdenu platiti preko deset milijuna eura, a Bergvall, kojem je danas 18. rođendan što mu omogućava da odmah potpiše ugovor sa Spursima, će danas obaviti liječnički pregled u Londonu.

Komentari

Povezano