Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Barcelona u nevjerojatnoj utakmici svladala Villarreal

Utakmica između Villarreala i Barcelone pružila nam je sve što neutralni gledatelj može poželiti od susreta. Sedam pogodaka, dva preokreta rezultirali su u 4:3 pobjedi Barcelone na gostujućem terenu.

Barcelona je fantastično krenula u susret i već u 12. minuti povela. Lamine Yamal je napravio većinu posla i pronašao Gavija na drugoj stativi koji dovodi goste u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute kasnije već je 2:0 za Barcelonu. Frenkie de Jong je dočekao loptu na rubu kaznenog prostora i lijepo pogodio za udvostručenje vodstva.

Villarreal se u igru vratio u 26. minuti. Tada je Juan Foyth bio najviši nakon kornera Alejandra Baena čime je ludih početnih pola sata dobilo dodatan zaplet.

Pred sam kraj poluvremena domaćini vraćaju stvari na početak. Alfonso Pedraza je napravio nered u obrani Barcelone i pronašao Alexandera Sørlotha koji nije imao težak posao poslati loptu u mrežu za 2:2.

Uspio je Villarreal kompletirati preokret u 50. minuti. Baena je na krilu dobio loptu od Pedraze i fantastično pogodio u suprotni kut Marc-André ter Stegena.

Barcelona je pritisnula nakon toga što im se isplatilo u 68. minuti. Uz malo sreće lopta je došla do Ferrana Torresa koji je u igru ušao pet minuta ranije i koji zabija za 3:3.

Tri minute kasnije Barcelona je došla u vodstvo. Lopta se nakon udarca Lamala od stative odbila do Roberta Lewandovskog koji zakucava loptu u mrežu za veliko slavlje gostiju.

Nije Barcelona dopustila Villarrealu da ju do kraja utakmice iznenadi i uspjeli su sačuvati vodstvo. Velika su ovo tri boda za Barcelonu koja si nakon Getafea nije smjela dopustiti još jedan kiks.

Komentari

Povezano