Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mlada Barcelona visoko slavila protiv Bayerna, Liverpool do minimalne pobjede u Leipzigu

Susreti trećeg kola Lige prvaka odigrali su se između Barcelone i Bayern Münchena, te RB Leipziga i Liverpoola.

Na Lluís Companysu slavili su Katalonci rezultatom 4:1, a Raphinha je odigrao sjajnu utakmicu i upisao trogodak protiv njemačkog velikana. Već u prvoj minuti tresao je Brazilac mrežu, a gosti su odgovorili pogotkom Harryja Kanea u 18. minuti. Robert Lewandowski vratio je Barcelonu u vodstvo u 36., a Raphinha je zabio treći na zalasku prvog dijela. Svoj odličan nastup je potvrdio trećim pogotkom u 56. minuti. Barcelona je u ovom nastupu izašla s najmlađim nastupom od 2011. godine, kada su igrali protiv BATE Borisova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Red Bull Areni nismo bili počašćeni s toliko golova kao u Barceloni, a nakon 90 minuta je završilo rezultatom 0:1. Mohammed Salah je u 27. minuti pronašao Darwina Nuñeza samog u kaznenom prostoru, koji je loptu primio i mirno je pospremio iz blizine. Bila je priča o kaznenom udarcu u 38. minuti, no sudac Sandro Schärer je nakon konzultiranja s VAR-om odlučio da nije bilo prekršaja nad Nuñezom. U 83. minuti izjednačio je Leipzig pogotkom Loïsa Opende, no VAR intervencija je utvrdila da je pogotku prethodilo zaleđe.

Barcelona je pokazala zube i donekle izbalansirala gol razliku Bayerna nakon devastacije Dinama, dok je Liverpool dao Leipzigu puno više prostora od očekivanog, što je i dalje bilo dovoljno za 3 boda.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano