Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Baturina i Šutalo propuštaju reprezentativno okupljanje, pozvani Pašalić i Ćaleta-Car

Dinamo je u zadnjoj utakmici SuperSport HNL-a prije reprezentativne pauze slavio nad Rudešom 0:3, no ozljedu je pritom zadobio Martin Baturina koji je u jednom trku istegao ložu i morao napustiti teren prije isteka dvoboja.

Zbog toga će Dinamov veznjak propustiti okupljanje Vatrenih za koje je dobio poziv izbornika Zlatka Dalića. Nije još poznato koliko će Baturina izbivati s terena, poznato je tek kako se radi o istegnuću zadnje lože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Baturinu, utakmice W Cupa koje će se održati u Egiptu zbog ozljede će propoustiti i Ajaxov stoper Josip Šutalo. Umjesto ovog dvojca, Zlatko Dalić aktivirao je pretpozive Rijekinom Marcu Pašaliću, te Lyonovom Duji Ćaleti-Caru.

Ovaj će se duo tako pridružiti okupljanju Vatrenih u pripremi za oglede protiv Tunisa 23. ožujka, te protiv Egipta ili Novog Zelanda nekoliko dana kasnije. I dok je Marco Pašalić lani dobio prvi poziv, a ubrzo i nastup za hrvatsku reprezentaciju, Ćaleti-Caru je ovo prvi poziv nakon gotovo dvije godine. Zadnji je put bio dio A reprezentacije u sklopu utakmica Lige nacija u lipnju 2022., a u 0:3 porazu od Austrije je upisao i zadnji nastup.

Komentari

Povezano