Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bayer Leverkusen na rubu njemačkog rekorda nepobjedivosti

Norveški Molde uoči posljednjeg je kola Konferencijske lige gajio nadu da protiv moćnog, ali i rasterećenog Bayer Leverkusena, pozitivnim rezultatom može izboriti prolazak skupine Konferencijske lige, u slučaju da azerbajdžanski Qarabag ne uspije pobjediti najslabiju ekipu skupine Häcken.

Međutim, niti jedan niti drugi se preduvjet nisu ispunili. Qarabag bivšeg Rijekinog braniča Marka Vešovića, koji je dobio crveni karton, pobjedio je s 2:1, a Bayer Leverkusen ove sezone jednostavno ne pomišlja na remije i poraze, neovisno o tome koga Xabi Alonso pošalje na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić odigrao je svih 90 minuta na poziciji desnog stopera u sustavu s trojicom igrača u obrani, u strijelce su se upisivali Schick, Tapsoba i Ellingsen (autogol), a u drugom poluvremenu na 5:0 povisili Hložek i Mbamba, a u igru je stigao ući i najmlađi njemački igrač u povijesti Europa lige, Ken Izekor. Mladiću je 16 godina i 204 dana, čime je pretekao Youssoufu Moukokoa koji je u trenutku debija imao 17 godina i 89 dana.

Uz to, Apotekari su u svojem 23. ovosezonskom susretu i dalje ostali neporaženi, točnije, imaju 20 pobjeda i 3 remija, što je niz kakvog u njemačkom profesionalnom nogometu nije imao nitko osim HSV-a u sezoni 1982./1983., koji je upisao 24 uzastopne utakmice bez poraza.

Nepobjedivi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano