Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bayern izvukao bod kod Leipziga nakon dva gola zaostatka

Najzanimljivija utakmica dana njemačke Bundeslige bila je ona između RB Leipziga i Bayerna. Uoči dvoboja bio je ovo sraz četvrte i pete ekipe lige. U ludoj utakmici u kojoj je Leipzig poveo 2:0, na kraju nije bilo pobjednika te je završilo 2:2.

Početno ispitivanje snaga je prestalo u 20. minutu kada Leipzig blitzkriegom zabija dva gola. Prvo je Loïs Openda lijepo zabio nakon dubinske lopte Xavera Schlagera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:0. Sven Ulreich je zaplivao nakon kornera te je lopta došla do Opende. On ju je vratio u sredinu gdje je naletio Castello Lukeba koji ju zakucava u mrežu za udvostručenje vodstva.

Bayern je bolje ušao u nastavak i već u 57. minuti smanjio rezultat. Benjamin Henrichs je neoprezno startao nad Leroyom Sanéom te je sudac nakon VAR provjere pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Harry Kane koji nastavlja sa sjajnom golgeterskom formom.

Gosti su se u potpunosti vratili u igru u 70. minuti. Ogroman posao napravio je Jamal Musiala koji je vratio povratnu za Sanéa. Sané je ostao miran i lijepom realizacijom nakon izborenog kaznenog udarca postigao i pogodak za 2:2.

Nakon izjednačujućeg gola Bayerna nije više bilo previše uzbuđenja i činilo se kako su obje ekipe zadovoljne bodom. Ovaj rezultat će najviše razveseliti Bayer Leverkusen koji će tako ovo kolo završiti kao vodeća momčad lige.

Komentari

Povezano