Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bayern neće kazniti Mazraouija zbog Pro Hamas objave

Nogometaš Bayerna Noussair Mazraoui zadnjih je nekoliko dana bio glavna tema cijele Njemačke, nakon što je na svom Instagram profilu objavio podršku Hamasu i kritiku Izraelu zbog ratne situacije koja se trenutno odvija.

Odmah po povratku s reprezentativne pauze Mazraoui je imao sastanak s čelnicima Bayerna. Prema pisanjima njemačkih medija, sastanak je trajao dugo, ali službeno priopćenje smo dobili tek danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noussair Mazraoui je kao jedna mirna i jako ljubazna osoba, uvjerio sve nas kako je protiv bilo kakve podrške ratu i sličnim stvarima. Kaje se zbog objave koju je napravio i ukoliko je nekoga s njom povrijedio.

Ipak, kako bi jasno stali na jednu stranu, Bavarci su u istom priopćenju dali svoje mišljenje o trenutnoj situaciji.

Mi kao FC Bayern osuđujemo trenutni napad Hamasa na Izrael. Stojimo na strani Izraelaca i njihove zajednice u Njemačkoj jer ne postoji ništa što može opravdati ubijanje djece i obitelji. FC Bayern i Noussair Mazraoui se odlučno suprotstavljaju bilo kakvom prelasku sukoba sa tih prostora između tih naroda u Njemačku koja je počinila i koja je posvećena miru. Mržnja i nasilje bilo kakvog oblika nemaju mjesta u Njemačkoj političkoj kulturi.

Na kraju priopćenja dodano je kako će Marokanac ostati u klubu i da njegovo trenutno odsustvo ima veze s ozljedom koju je zadobio prilikom reprezentativne stanke.

Komentari

Povezano