Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bayern uništio Schalke, Wolfsburg hvata Europu, Beljo dvostruki asistent

Iza nas su popodnevni susreti 32. kola Bundeslige u kojem smo vidjeli stopostotni učinak domaćina. Nastavak je to na jučerašnji dvoboj gdje je također Koln kao domaćin svladao Herthu s 5:2 čime je klub iz Berlina gotovo pa sigurno postao drugoligaš. Hertha zaostaje 3 boda za Stuttgartom koji ima utakmicu manje, dok im Schalke bježi 5 bodova.

Union Berlin – Freiburg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Union se i dalje bori za mjesto koje će ih odvesti iduće godine u Ligu prvaka, a pobjedom nad izravnim konkurentom za poziciju, Freiburgom, su došli korak bliže tome. Slavili su s 4:2, a junak susreta je bio Sheraldo Becker koji je asistirao za prvi i četvrti gol Uniona, a zabio drugi i treći. Iako je Freiburg u drugom poluvremenu izrazito dominirao, uspjeli su vratiti utakmicu tek na 3:2 da bi Union u 80. minuti zapečatio utakmicu četvrtim pogotkom.

Eintracht Frankfurt – Mainz 05

Izrazito jednosmjerna utakmica je odigrana u Frankfurtu gdje je domaćin slavio s 3:0. Golovima Kamade, Bute i Kolo Muanija je Eintracht preskočio upravo Mainz na tablici te je trenutno na 8. mjestu. Europa je udaljena tek 3 boda.

Bayern – Schalke 04

Bila je to jedna od “onih” utakmica Bayerna gdje jednostavno demoliraju nisko rangiranog protivnika u ligi. S visokih 6:0 je Bayern razbio Schalke, a kako je utakmica izgledala, ustvari je čudo da rezultat nije bio i veći. 25 udaraca, 14 u okvir pri čemu je čak 19 udaraca upućeno unutar kaznenog prostora. Müller je otvorio golijadu, nastavio je Kimmich pogotkom s bijele točke, dva je potom zabio Gnabry, a Tel i Mazraoui su dovršili priču. Schalke nije uputio niti jedan udarac u okvir.

Bochum – Augsburg

Dion Drena Beljo je dao sve od sebe kako bi donio pobjedu Augsburga te je asistirao za oba gola svoje momčadi, međutim to nije bilo dovoljno. Bochum je slavio s 3:2 čime je pobjegao iz zone ispadanja i sada ima bod više od Schalkea koji je šesnaesti. Augsburg je na 13. mjestu s tri boda više od Bochuma.

Wolfsburg – Hoffenheim

Niko Kovač i dalje lovi poziciju koja će Wolfsburg odvesti u Konferencijsku ligu, a do nje je privremeno došao nakon pobjede od 2:1 nad Hoffenheimom. Kaminski i Waldschmidt su bili strijelci za domaće, dok je Hoffenheim zabio gol tek u 93. minuti. Točnije, autogol je zabio Guilavogui. Leverkusen će imati priliku sutra preskočiti Wolfsburg, međutim za to će im trebati pobjeda nad Stuttgartom koji se pak bori za opstanak.

Komentari

Povezano