Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bayern utrpao osam komada Darmstadtu, Union Berlin upisao 10. poraz u nizu

Termin od 15:30 danas je bio rezerviran za čak pet utakmica Bundeslige. U svim utakmicama su prštali golovi, a posebno se ističe 8:0 pobjeda Bayerna u utakmici s čak tri crvena kartona, kao i porazi Wolfsburga i Union Berlina.

Augsburg – Wolfsburg 3:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenulo je idealno za domaćine koji su poveli u 17. minuti. Nakon lijepe akcije strijelac je bio Phillip Tietz koji se drugo kolo u nizu upisao u strijelce.

Igrači Nike Kovača su već do poluvremena okrenuli rezultat. Prvo je Jonas Wind zabio u 35. minuti, da bi deset minuta kasnije Lovro Majer s bijele točke kompletirao preokret.

No, nije to bilo dovoljno Wolfsburgu jer je Augsburg s dva gola u drugom dijelu došao do pobjede. Nakon autogola Sebastiaana Bornauwa, pogodak vrijedan tri boda postigao je Arne Engels.

Borussia Mönchengladbach – Heidenheim 2:1

Borussia je povela već u četvrtoj minuti golom Alassanea Plee. Heidenheim se uspio vratiti u 38. minuti iz prvog udarca u okvir. Strijelac je bio Eren Dinkci. Domaćini su do pobjede došli u 52. minuti drugim golom Plee na utakmici.

Bayern – Darmstadt 8:0

Ludu utakmicu s čak tri crvena kartona u prvih 45 minuta odigrali su Bayern i Darmstadt. Krenulo je s izravnim crvenim Joshue Kimmicha u četvrtoj minuti. Do kraja poluvremena su u redovima Darmstadta izravne crvene kartone zaradili Klaus Gjasula i Matej Maglica. Prvi je to puta u povijesti Bundeslige da smo vidjeli tri crvena kartona u prvom poluvremenu.

Bayern je u nastavku u potpunosti iskoristio brojčanu prednost i napunio mrežu Darmstadta. Pipu su otvorili Harry Kane i Leroy Sane u 51. i 56. minuti.

Četiri minute kasnije u strijelce se upisao i Jamal Musiala, da bi još četiri minute kasnije Sane svojim drugim pogotkom dovršio blitzkrieg. Petardu je u 69. minuti dovršio Kane.

Nije Bayern na tome stao, već su nastavili zabijati. Zabijali su Thomas Müller u 71. minuti, Musiala pet minuta kasnije te je Kane kompletirao hat-trick u 88. minuti.

Stuttgart – Hoffenheim 2:3

Odsustvo Serhoua Guirassyja pokazalo se kao nepremostiva prepreka za igrače Stuttgarta koji su nakon šest uzastopnih pobjeda upisali poraz. U 21. minuti već je na semaforu stajalo 0:2. Golove su zabijali Grischa Promel i Wout Weghorst. Da stvar bude gora Deniz Undav je u 31. minuti promašio kazneni udarac za domaćine.

Chris Führich je vratio nadu Stuttgartu golom u 61. minuti. Samo pet minuta kasnije Robert Skov ponovno odvodi Hoffenheim na dva gola prednosti. Konačnih 2:3 postavio je Undav golom u 74. minuti.

Werder Bremen – Union Berlin 2:0

Nastavlja se grozan niz Union Berlina koji je upisao čak deseti poraz u nizu. Ovoga puta koban je bio Werder koji je slavio 2:0. Poveli su domaćini autogolom Robin Knochea, dok je konačnih 2:0 postavio Marvin Ducksch.

Komentari

Povezano