Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

BBB uputili poruku Dinamu: Bez obzira što nas stavljaju u kavez, dajte Armadi najbolji tretman

Dinamo je za vikend slavio na Rujevici protiv Rijeke rezultatom 2:1. Klub iz Zagreba su bodrili njihovi Bad Blue Boysi koji su bili smješteni iza južnog gola u kavezu, a reprizu ovog susreta će biti u finalu Kupa koje se igra na dvije utakmice.

Prvi susret je na Maksimiru gdje će sada Bad Blue Boysi biti u osjetno većem broju, a navijačka grupa je uputila zahtjev Dinamu da gostujući navijači Rijeke dobiju što bolji tretman. Naime, traže da Armada dobije maksimalan broj ulaznica za južnu tribinu, a poruku Boysa prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći tjedan nas očekuje prva utakmica finala Kupa s Rijekom na Maksimiru. Ovim putem apeliramo na vodstvo našeg kluba da gostujućim navijačima stavi na raspolaganje puni kapacitet južne tribine Maksimira i da se takve prakse drži i ubuduće. Sve dok je konfiguracija stadiona i te tribine takva kakva jest i dok to nije na štetu Dinama i njegovih navijača.

Bez obzira na to što nam dolazi klub koji gostujuće navijače smješta u kavez, želimo da gostujućim navijačima svih klubova koji gostuju na Maksimiru bude omogućen normalan tretman i maksimalan broj ulaznica.

Komentari

Povezano