Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Belgija teže od očekivanog do pobjede u Azerbajdžanu

U ranom poslijepodnevnom terminu dan kvalifikacija za Europsko prvenstvo otvorili su Azerbajdžan i Belgija. Uoči susreta Azerbajdžan je imao samo jedan bod, dok je Belgija bila na drugom mjestu skupine s tri boda manje od Austrije, ali i s utakmicom manje. Belgija je teže od očekivanog došla do minimalne 0:1 pobjede.

Već u šestoj minuti Leandro Trossard je odličnim udarcem van kaznenog prostora pogodio stativu. Dvije minute kasnije odličnu priliku za vodstvo propustio je Emin Mahmudov. On je iz velike blizine pucao ravno u Koena Casteelsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 38. minuti Belgija je probila Azerbajdžan. Johan Bakayoko je pucao, a loptu je skrenuo Yannick Carrasco je skrenuo loptu u gol. Tako se na predah otišlo na s minimalnom prednosti Belgije.

U drugom dijelu Azerbajdžan je preuzeo posjed i krenuo u potragu za izjednačujućim pogotkom. Ipak, najbolju priliku propustio je Trossard čiji je udarac sjajno obranio Şahrudin Mahammadaliyev.

Do kraja utakmice nije bilo velikih uzbuđenja i ostalo je 0:1. Uspjela je tako Belgija doći do važne pobjede kojom su se izjednačili s Austrijom na prvom mjestu, dok je Azerbajdžan ostao na jednom osvojenom bodu.

Komentari

Povezano