Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Belgijski izbornik okrivio prometne probleme za loš nastup protiv Ukrajine

U jednoj od dvaju zadnjih utakmica skupine E aktualnog Europskog prvenstva, Belgija je s Ukrajinom odigrala 0:0 i tako izborila plasman u nokaut fazu. Ipak, bio je to novi u nizu blijedih nastupa potentnog skupa individualaca, a koji zasad nisu opravdali očekivanja puka.

Belgijski izbornik Domenico Tedesco u press-konferenciji po završetku susreta očekivano nije mogao previše nahvaliti svoje momke za njihove izvedbe, no zacrtani cilj prolaska skupina je ipak ostvaren. Zanimljivu je “žrtvu” pak Talijan našao za nedobru partiju svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, rekao je kako nikada nije doživio ovakav način transfera iz hotela do stadiona kako se to odvilo u Stuttgartu pred nekoliko dana. Objasnio je novinarima kako su se punih sat vremena pod policijskom pratnjom vozili do stadiona, kako na cestama nije bilo gužve, te našao spora u činjenici da su stali na svako crveno svjetlo na semaforima i vozili po ograničenjima?!

Nadodao je kako nisu računali da će im trebati toliko vremena za dolazak, zbog čega su morali skratiti zagrijavanje, što je onda utjecalo na neadekvatnu pripremu za susret. Rekao kako je to za njega naprosto nevjerojatno i nedopustivo!

Komentari

Povezano